Om reflex - Om Rasmus

Exceptional Service

Digital créateur med en bred palette af kompetencer

Jeg har gennem min erhvervskarriere opbygget et godt og stabilt fundament i erhvervslivet. Jeg har de seneste år haft fokus på digital udvikling. Jeg går meget op i at udvikle mig fagligt og udfordre mine kompetencer, for at opnå bedre resultater fremadrettet. Jeg sætter pris på en hverdag med stor kontaktflade, såvel internt som eksternt. Positiv kommunikation har stor vigtighed i min hverdag, ligesom at det er vigtigt for mig at kunne se resultaterne af mit arbejde

Det startede allerede da jeg studerede

Sideløbende med studiet til multimediedesigner, drev jeg et selvstændigt konsulentbureau. Herunder har jeg listet nogle af de virksomheder jeg har arbejdet for og hvilken rolle jeg har udfyldt.

Brøndby IF (Kommercielt arbejde)

Hundige Strand Familiecamping (Marketing, kommunikation og daglig ledelse)

H. Dam Kærgaard (IT ledelse)

Herefter blev jeg ansat hos Brøndby IF og senere HydroClean med to vidt forskellige fokusområder

Jeg tiltrådte i stillingen efter en periode som konsulent sideløbende med min uddannelse Hos Brøndby IF havde jeg kommercielt ledelsesansvar. I ansættelsen havde jeg meget fokus på rebranding og generel forbedring af kommunikation. Samtidig havde jeg ledelsesansvar for klubbens frivillige og medarbejdere.

Hos HydroClean har jeg, udover de daglige marketingopgaver, arbejdet fokuseret med SEO, AdWords og Analytics. Det har været et ønske fra arbejdsgiveren og derfor har jeg taget kurser og brugt meget tid på indlæring af strategier og lignende omkring SEO, AdWords og Analytics.